marți, 22 martie 2016

LA ROUSSE Sala pentru botez

LA ROUSSE Sala pentru botez
Sala de evenimente LA ROUSSE Timisoara in orasul Timisoara strada Closca te invita pt. a programa cel mai important eveniment de prin anul acesta. Localul La Rousse Timisoara dispune de trei locatii oferite spre rezervare la nunti, in functie de cati invitati doriti sa aveti, dispunem de incinta de la parter ce cuprinde in oferte: incepand cu decorul incintei pana la gatirea felurilor de mancare de prin timpul petrecerii dar si servirea dvs. Frecvent clientii nostrii ne cauta pt. sali nunti Timisoara, discutand despre noi altii clienti ce au participat ori au avut evenimente in genul nunti fie petrecere de anul nou, in incinta localului fiind multumiti, sau avand indicatii despre restaurant de pe www.
Domiciliati in apropiere de Strada Grigore Alexandrescude prin orasul de pe Bega? Atunci e perfect, de prin cauza faptului ca restaurant de nunta La Rousse se situeaza relativ aproape de casa dumneavoastra.
Daca iti planuiesti sa te casatoresti, va puteti inchiria locatia de la restaurant LA ROUSSE , aci avem pretul de persoana care este la pretul de 185 RON, costul este diferit in functie de continutul meniului, un meniu ales foarte des de clienti este "Promotional All Inclusiv".

Sala pentru evenimente

Reamintindu-va faptul ca suntem in interiorul orasului Timisoara, acesta este un alt avantaj de voi mai ales daca organizati nunta la restaurant si aveti invitati din oras diferit sau invitati veniti din judete veniti din apropiere din cauza ca frecvent diferite corturi pentru nunta care sant in afara orasului si sunt de multe dati greu de reperat, si anumiti amici ori musafiri s-ar putea sa conteze acest detaliu atunci cand cauta dupa sali nunti Timisoara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu